Citiraj:
Autor RAK
O čem' ti pričaš? Ovo su mi bile najbolje partije COD2 odigrane ikada. Igrao sam s takvim guštom da ti to teško mogu i opisati.
Izbrisao sam sve modove koje sam napravio. Toga više nigdje nema. Nađite mod koji vam odgovara i stavite ga na server.
|
Bas o tome sta si istaknuo ovime postom. To si namjerno sad napravio da pokazes koliko su tvoji modovi dobri. Ja samo kazem da se to tako ne dokazuje to sto si sve maknuo zbog komentara pojedinaca i zato jer te je raspizdilo stalno trabunjanje i sta vec ne, ali to nije ponasanje admina, zamisli da svi kad naidu na tako nesto idu se inatiti, brisu sve itd. Postoje mjere kojima si mogao sve lijepo rjesiti imas opciju kick i tko je bio naporen je mogao letiti dole, vjerujem da mu drugi put ne bi palo na pamet da prigovori necemu.
A to sto su pojedinci stalno prigovarali da ne valja to i to, mislim da bis trebao biti svjestan da zivis u RH i da mi kad smo najbolji uvijek nesto prigovaramo i uvijek smo nezadovoljni, pogledaj samo to kroz sport koliko se puta desilo a tek kad se srozamo shvatimo sta smo imali.