View Single Post
Staro 01.05.2006., 10:24   #5654
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
otišao sam sa servera sinoc oko 00:00, i bio je hebeni killing, odlicno , vrhunski, CTF je zakon. u tom je trenutku Rak bio strasno isnspiriran kao što je i rekao:

nakon mog odlaska ocito se puno toga dogadalo. Ali nije te odjucer, place se konstantno, nekidan zbog onog lega ili povecanja pinga (a recimo problem je kod mene), hebiga malo pomalo cuvjeku se ide na zivce. Mozda lako plane al hebiga takav je.

Meni je takoder cudanta PPsh ali nikad ni neigram s njim tako da ga nekontam, znam da je MM dobar s njim par puta sam ga gledao. Najveca mana saveznika je kako je receno neorganiziranost. Svabe imaju dogovor kako napadaju i toga se drze.

Server bez rakovih modova mislim da nema smisla, oni su ti koji su ipravljali puno nepravilnosti i prilagodavali igru svima nama da bi je ugodnije igrali pogotovo oni sa slabijim grafama.

Bez raka ce to tesko ici, ili ce se raspasti, bilo bi lijepo da se vrati ali i da iznese neke svoje uvjete, tj sto ga smeta i da razjasnimo vise ta oruzja. takva su kakva su, treba samo napraviti ono sto je rak pricao mislim onaj PAM pa da igramo do pola ovako od pola onako, pa ce svima biti isto. ili mozda da se dogovorimo da vecina koja uvijek igra za njemce igara u saveznicima i obrnuto pa da onda vidimo? bezveze, ljudi pucajte i manite se coravog posla.