View Single Post
Staro 01.05.2006., 07:10   #16
phelan
Premium

Datum registracije: Dec 2005
update: nakon vec 3 dana uzastopnog resetiranja racunala kad se smrzne (prosjecno svakih pola sata), uspio sam instalirati Bitdefender, Avast!, Zone Alarm i Kasperskog koji su odskenirali cijeli disk ili u safe modu ili prilikom boota, i NITI JEDAN od ovih hvaljenih AV programa nisu uspjeli obrisati Backdoor.Spybot.A kojim je zarazen windows/system32/tftp.exe. pokusao sam rename file ili delete, ali on se za 10 sekundi opet kreira u windows/system32 folderu.

inace, file sam po sebi nije virus, nego svakih 10 minuta kreira pored sebe neki file pod imenom tftpxxx, a xxx su random numbers, i kad ga kreira moj komp se smrzava jer svchost.exe jede 100% cpu. Trenutak prije nego sto se taj file kreira, bitdefender javi da tftp.exe has recieved an inbound connection, and i should allow, deny access or allow/deny port. sto sam ja naravno u svakom slucaju deny i deny i opet deny, ali svejedno nakon toga svchost.exe @ 100% cpu. : sniper : : sniper : : DualWiel : suicide : quake2 :

any suggestions? format is f***ing not an option! ekipa pomažite pliz. dal oze netko provjerit jer i vi imate taj file i koliko inacica njega imate i koje AV koristite osim nabrojanih? sad downloadam norton internet security 2006 i AVG, oni slijedeci dobivaju sansu. norton je zadnji jer se on ne moze uninstall bez mira u svijetu, nego ON SAM ce me natjerat na format prilliko uninstall-a, tako daaaa.... help!
phelan je offline   Reply With Quote