evo i mene pa da napisem izvjestaj s gostovanja,prvo o batinama - armada je izvukla DEBELI kraj prosli put kad su im se usetale nase tri ekipe bbb u grad u razmacima jedna po jedna(omjer ljudi u armadinu korist - njihov grad,domaci teren)nazalost vidio sam na svoje oci kako gaze vase po redu tako da su se razbjezali u svome gradu RIJECI i ja bi se sad trebao biti tako sretan i nasladjivati se da stavljma smajlice - ne hvala!!! nego cu samo reci dok neko tragicno ne pogine u tucnjavi bit ce jos puno ovakvih scena,to je totalni primitivizam !!! Neznam cemu oni glupi smajlici kod omjera 50 - 2 boysa s palicama i bakljama i to bi trebalo nekome biti smijesno,ja to uopce ne opravdavam sto su napravili i jedni i drugi,meni je to prvi glas da se to desilo jucer jer smo pusteni kao i po obicaju 3 sata poslije tekme znaci 1 ujutro skoro - jebemti organizaciju i mi bi organizirali europsko,pa ajde neka 30 000 englskih huligana probaju zadrzati 3 sata na jednome mjestu.Kaj se tice svecane loze i majmuna koji sjede u njima i trenera,onda bi i mi mogli fino zabraniti treneru dragancetu da vodi momcad u maximiru zbog pokazivanja srednjega prsta maximirskom zapadu,nakon toga delegacija rijeke jebe mater purgersku svima u lozi nakon gola vugrinca za 2-1 i onda stupa mamic na red,opalio je samar onome tajnome kvazipolicajcu govnaru,i netko bi mu drugi opalio samar nakon tih svih sranja i provokacija i vrijedjanja,to je bilo nepotrebno tako da ti govnari nisu nikakvi sveci kaj se toga tice vidio i iz prve ruke s tribine,a i cuo sta je bilo naknadno s zapada,i jos nekaj boli me zivo kurac za mamica i koljanina smrada,dok ce god ti smradovi voditi nogomet nema tu kruha,jucer navijanje odlicno s obje strane,nogomet takodjer na nivou,koreografije s obje strane jako lijepe a i piroteknika

a sad o igri prvo poluvrijem postavljen totalno krivi sustav igre neznam zasto,a u drugome poluvremenu kad je vraceno nazad sve se pokazalo ko je najbolji,cijena karte 60 kn - no coment,a 3 poluvrijeme

nakon pola sata izlaze dinamovci van na teren i opet delirij na tribinama,upalili su igraci baklje i pocinje pjesma, pa stoga:
IZADJITE NA BALKONE POZDRAVITE SAMPIONE DINAMOOOO DINAMOOOOO!!