No svašta:
Oružja su kakva jesu i nije MP44 ništa nabrijan.
Ali ima jedna stvar o kojoj sam pisao više puta. CTF je jako aktivna igra - nema ni sekunde pauze - nema mjesta za umjetnike - nema čak ni vremena za nišanjenje - svi moji pogotci su išli sa boka a oružje upereno u visinu glave neprijatelja tako da kad se sretnemo što prije pogodim glavu. Dugo vremena sam griješio i pokušavao nišaniti i gađati torso ali to u ovoj igri ne funkcionira - igra preferira pogotke u glavu. Zato i izgleda saveznicima da je najednom MP44 postao opak - zadnje dvije partije sam bio na savezničkoj strani i pokušao pokrenuti stvar - ali dok se njemci organiziraju i prva stvar kad poginu je info o svemu što su videli a ne rasprava kak,zašto itd... sveznici se raspravljaju o krivim stvarima - uzmimo Beltot večeras kad je ostajalo dva, tri švaba svi koji su poginuli su davali savjete o mogučoj poziciji amera a koliko sam ja vidio za to vrijeme su ameri spamali svašta - ako je ko i uputio poruku živi igrači to nisu vidjeli.
El Alamein - problem engleza je bio da se spawnaju drito iza zastave pa je svaki švapski napad igledao kao spawn killing a nije to bio - dogovoreno je davno da se spawn killeri kicknu za opomenu - bez obzira tko je to.
Da sad ne analiziram cijelu večer - a oni koji su igrali znaju kaj je bilo samo napomena - ja furam server a Rak modove - a Raka ste naljutili pa su modovi papa...
Ti modovi su nešto što je on sređivao skoro svaku noč zadnjih 4 mjeseca - i nažalost kad god je napravljen napredak nastalo je i neko sranje.
Sad samo da velim - ni ja nemam utjecaj na ovo pa nema smisla da mi se obračate za modove.
Ovo buju samo pune gajbe Budwaisera oprale