View Single Post
Staro 30.04.2006., 17:46   #978
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Jelc
Marić je u 53-ćoj minuti zamijenio Bošnjaka.
Na to misliš?

Ili na Mamića?

Imate sreće kaj je Mamić bio u normalnijem raspoloženju-mogao je komotno napraviti sranje i spektakl za medije pa bi to rezultiralo hajkom na Rijeku (medijskom) i tak jasno odlukom Dinama da napravi isto kad Rijeka dolazi na gostovanje u Zagreb+pun k***c tenzija kaj se tiče navijača....

bdw-nisam baš skužio onu zadnju frku u Zagrebu, Nikola Mandekić šef ProtuObavještajneAgencije i Oliver Grbić (šef lokalne murje) obnašaju neku dužnost u NK Rijeka ili...???

Ili se radi o " Ispričavam se svima, osim Koljaninu koji je najobičniji klošar. "???

Ako ćemo suditi po izjavama naših nogometnih dužnosnika-90% njih ne bi trebalo pustiti na stadion a Bonačića bi u najmanju ruku trebalo streljati za primjer???: suicide

Jer-ovo je samo obično izazivanje frke...ako je netko htio postupiti po zakonu (mislim na Mandekića, Grbića i čelništvo NK Rijeka) mogli su lijepo otići odmah na murju i službeno prijaviti Mamića za nasilničko ponašanje ( a to nije prekršajno nego kazneno djelo).
Mamic je pametan covjek,dobro zna sto bi mu se dogodilo da napravi bilo kakvo sranje na Kantridi,ljudima je pun kurac takvih "mocnih" ljudi,ostao bi bez glave,na Kantridi se nitko nece preseravat,budala ima na svakom koraku,pogotovo medju navijacima.

Sto se tice sefa POA-e,nije bitno ima li on veze NK Rijekom,bitno je to da Mamic ima s NK Dinamom,koji je jucer gostovao u Rijeci,i gdje god dodje,nece biti dobrodosao.

Uostalom,da nema veze s NK Rijekom,nebi bio u Zagrebu,u drustvu Koljanina.
Tjeras me da opet spominjem politiku,korupciju i kriminal,ali ovaj puta cu sve to strpat u jednu rijec => HNL

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 30.04.2006. u 17:58.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote