View Single Post
Staro 30.04.2006., 15:39   #5544
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor RAK
Danas između 3.00 i 3.45 server će biti ugašen poradi reparaturen.

Želim napraviti da ima što manje pojava koje su se dogodile nakon izlaska patcha, što neki obilato iskorištavaju.
Nakon nekoliko dana frustracije učinjenim patchom, došli smo do zaključka da su oružja znatno promijenjena i totalno sfušana. Svatko tko ima imalo iskustva u CoD2 prije patcha zna da je Kar98k postala piljevina (by Zule). Isto tako je i Garand postala precizna i ubojita kao i Kar98k prije patcha.

Sve to IW je učinio na zahtjev "korisnika". Ti "korisnici" su mahom ameri koji igraju samo allies stranu i došli su do briljantnog zaključka kako bi bilo najpoštenije da axisi ne dobiju niti jednu partiju. Najbiserniji zahtjevi su bili da se Thomsonu smanji recoil i poveča preciznost, dok se MP44 treba povečati recoil. Naravno, zahtjevi su bili obrazlagani da oni ne misle kako je to u redu jer oni su nemočni igrati igru.

Odavno se može primjetiti kako je igra ionako bila naklonjena alliesima. Gledajući spawn, položaje zastave ili objekta i boje uniforma koje nimalo ne sliče na autentične (koji bi kreten osim britanaca nosio crnu uniformu u pustinji, a Romel nije bio kreten), htio sam igru vratiti na stare postavke. Bar da je igra nepoštena u granicama normale.

I sada, nakon nekoliko dana testiranja, dobio sam željeni rezultat. Mislim da sam svo oružje vratio na početne vrijednosti. Uspio dan nači gdje su to "poštimali" i sredio to kroz mod. Čak i to nisam napravio do kraja jer su neke stvari bile bolesno napravljene. Tako je još uvijek allies oružje jače nego prije patcha, ali je barem axis oružje staro.

Moram ići sada. A sada bi i server trebao raditi.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote