Citiraj:
Autor RAK
Danas između 3.00 i 3.45 server će biti ugašen poradi reparaturen.
Želim napraviti da ima što manje pojava koje su se dogodile nakon izlaska patcha, što neki obilato iskorištavaju.
|
Nakon nekoliko dana frustracije učinjenim patchom, došli smo do zaključka da su oružja znatno promijenjena i totalno sfušana. Svatko tko ima imalo iskustva u CoD2 prije patcha zna da je Kar98k postala piljevina (by Zule). Isto tako je i Garand postala precizna i ubojita kao i Kar98k prije patcha.
Sve to IW je učinio na zahtjev "korisnika". Ti "korisnici" su mahom ameri koji igraju samo allies stranu i došli su do briljantnog zaključka kako bi bilo najpoštenije da axisi ne dobiju niti jednu partiju. Najbiserniji zahtjevi su bili da se Thomsonu smanji recoil i poveča preciznost, dok se MP44 treba povečati recoil. Naravno, zahtjevi su bili obrazlagani da oni ne misle kako je to u redu jer oni su nemočni igrati igru.
Odavno se može primjetiti kako je igra ionako bila naklonjena alliesima. Gledajući spawn, položaje zastave ili objekta i boje uniforma koje nimalo ne sliče na autentične (koji bi kreten osim britanaca nosio crnu uniformu u pustinji, a Romel nije bio kreten), htio sam igru vratiti na stare postavke. Bar da je igra nepoštena u granicama normale.
I sada, nakon nekoliko dana testiranja, dobio sam željeni rezultat. Mislim da sam svo oružje vratio na početne vrijednosti. Uspio dan nači gdje su to "poštimali" i sredio to kroz mod. Čak i to nisam napravio do kraja jer su neke stvari bile bolesno napravljene. Tako je još uvijek allies oružje jače nego prije patcha, ali je barem axis oružje staro.
Moram ići sada. A sada bi i server trebao raditi.