View Single Post
Staro 02.05.2003., 23:42   #3
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by pinsla
A čuj izgleda da su još odlučili ispolirat i istestirat drajvere kako bi optimizacija i dobici na brzini za 9500 9700 9800 seriji bili onakvi kakvi su obećani. A to znači oko 5 % bez i do 12 sa aa.
No vidjećemo
Kolko sam ja skužio bit će podrške za divx fullstream i za 9000 i za 9100 no i to ostaje da se tek potvrdi. Meni se osobno ta stvar ne čini tolko bitnom.
E sad ovo je malo van teme no došao sam do informacije da će saphirre izdati novu seriju 9500 128 mb kartica sa 256 bitnim busem. Kartice bi trebale gore imati čak naznačeno da imaju 256 bitni bus ili oznaku nove revizije.
E jebiga pa to je otvoreni poziv za softmod. Znaš ono ko da kažu zmodajte ih u 9700 radit će bez artefakata.
A taman sam se uštelio uskoro kupit 9500 pro no sad fakat više u to nisam siguran
A veli tip koji dela drivere da će fullstream podrška biti samo za R 300 familiju.
A ovo sa Sapphireom...hmmmm...a ako to misle izbaciti-valjda tek kad 9500PRO nestane sa tržišta???,baš mi nije bistro...

Ma možda pričekat još 2-3 tjedna sa kupovinom,kad i NVidia počne izbacivati svoje modele valjda budu i cijene malo pale
Jelc je offline   Reply With Quote