Citiraj:
Autor E.T.
Neradi ti zato sta se MM pravi Englez a to nije 
Poslao sam ti PM...
Za ostale drugo slovo promijenite u u i to je to, dakle:
XuXXXXXXXX...
|
Neko i radi ponekad. I još mi nisu inatalirali komp i hotspot u voznu jedinicu.
Greška se potkrala sinoć zbog umora. Kad sa razmišljao o passu - dosjetio sam se da ubacim pogrešku ali u 02:30 sam jedva vidio Raka pa sam mu rekao a ne pisao a on je točno napisao i to je to. Postupiti prema Athinom i E:T.-jevom savjetu.
Skužajte me jer nisam robot.
EDIT: kad več pišem - u zadnje vrijeme zaredali su se razni problemi oko servera. Ja ču se skoncentrirati na jedan - igra je bila poluproizvod i prije patcha a poslije je nastala katastrofa. Jedina dobra stvar je PB. I on je izvor dosta problema u smislu da optrečuje igru a nebi smio. Opet problem sa bugovitim programom (COD2) jer problem nije u PB-u. Nema šanse da igramo više bez PB-a jer je nekima očito iskušenje preveliko.
Imajuči to na umu nije mi baš jasno stalno postavljanje pitanja o istim stvarima - conn inter nekad radi za vas nekad protiv vas, luckyshootovi se događaju svima, nemogučnost ubijanja - ono čisti kill a poginete. Sinoč je Rak u Moskvi - još sam bio rus - došetao do mene ljepo opalio iz Kara a ja ga pogledam kaj je ovo - lol - u sasujem mu okvir u facu. Jel sad on trebao - WTF? - Pa kak? i slična sranja... To se jednostavno događa svima. Sjetit će se svi koji u grličinom letu ležerno u miljuntom dijelu sekunde skinu nekoga prako mape - i ja sam to radio i nije mi bilo jasno. Tu ima samo jedan izuzetak - kad nekogome ko vas upravo roštilja pošaljete samo jedan jedini metak u glavu - igra će uvijek preferirati taj jedan headshoot.
I to je to. Ako odigrate dovoljno igara nekad ćete pušiti, nekad ćete rasturati, a u nekim kratkim razdobljima igra čak radi normalno.
Taj dio je vezan uz igru.
Veza, loše grafe i ostalo nema veze sa igrom i tu se sa naše strane ništa ne može napraviti osim onog što je Rak u zadnjih mjesec dana več napravio (i još radi).
Zato bi molio da se prestane sa tim komentarima jer nemaju nikakvog smisla a da ne spominjem da u toj hrpi spama nekad preostali igrač ne može vidjeti bitnu poruku od pokojnog tima.
Hvala.
MM