Citiraj:
Autor Andeo
Ma da, cijeloj Rijeci je preko noci odjednom skocio ping, to je zato jer su nam modemi neispravno podeseni.  Meni su dva kompa preko rutera neispravno podesena
|
Znam za slučaj Rijeka. I tu je iznimno problem bio u ISP-u. Ali tu problem rijetko. Činjenica je da 5 ljudi iz Rijeke imaju isti problem. Ne treba imati 3 fakulteta da se zaključi kako je negdje drugdje problem a ne kod njih. Ali činjenica je da večina zove HT jer njima ne valja ping a njihovom susjedu je sve OK.
Ne treba zaboraviti kako su svi brže-bolje gurnuli onaj HT-ov spyware cd u komp i "instalireali" modem, kako su to dali da rade HT-ovi "stručnjaci" i kako se kao službena metoda dijeljenja interneta koristi ICS.
Mogu reći da sve to radi fantastično kako je meni za očekivati. Čudo je ta tehnoologija koja trpi takva korisnička sranja i još radi nekako. Imam 9 kompova od kojih, u trenutku igranja, radi 5-6. Sve preko jednog modema i ping mi je 50-100. Večina nema toliko malo niti sa jednim kompom. Pretpostavljam da nije problem niti u meni, niti u ISP-u. Ne treba zaboraviti najmanje jedan hop više koji ja radim preko Iskona.