Citiraj:
Autor Gabre
minimum da ti oko ne vidi trzuckanje je 24fps, odnosno 25, sve ispod toga se JAKO vidi... naravno ne dok stojiš, nego dok si u pokretu...
|
Nemozes me u to uvjeriti jer sam godinama dok nisu izasle sve ove perverzne graficke igrao izmedu 20 i25fps-a.
Citiraj:
Autor Gabre
ali meni se pokazuje trzanje i dok piše fps40, a sad je li to do laga ili pinga ne znam...
|
To nema veze sa fps-om, ne moze ti trzati na toj grafickoj ,sigurno ti vrti lijepo na 90fps-a, covjece ja sam igrao bez trzanja na 4600. Trza ti najvjerovatnije zbog t-scuma. Uglavnom zato jer ti veza stvara probleme. Tko je krivac je sad nebitno, da li je tscum ili server ili netko dvadesetipeti...
Citiraj:
Autor Gabre
i to zadnjih par dana, prije ništa... pa mogao sam igrat u dx9 u 2xaa, pa bi imao oko 40fps..
a ovo mi se dešava u dx7, sa medimum postavkama?!?!
|
S tim postavkama daleko je bolje i lijepše igrati nego sa dx7 i fps-om od 130. Stavi slobodno na te postavke i dalje fps ce ti biti isti, znaci 40tak i nece zapinjati zbog toga, a kad se rijesi ovaj problem sa serverom ili kime vec onda nece biti tih poskakivanja ili zapinjanja.
Citiraj:
Autor Gabre
atha, koga da zovem zbog pinga?
|
Moras zvati Tscum. Nego koji je tebi ping? Ako ti je ispod 100 to je ok a ako preskace u zadnje vrijeme to se svima događa a uzrok jos nije objasnjen. Meni je ping vec mjesec dana stalno >170 a kad vama skoci na 200 meni skoci na 400 tako da je to druga stvar.