Odes na control panel\system propertis\advanced\startup and recovery i pod defult operatin system odaberes win 98 ili kako hoces vec. A što se tice Xp, sve OK. Sad sam presao na njega nakon dugog isprobavanja 98,2000 i Xp. Naravno da sam morao poskidati sve moguce drivere i zakrpe s neta da bi stvar proradila ali što ćeš ništa nije savršeno. Kad sam ga prvi put instalirao ništa pod milim bogom nije radilo kako treba, grafička nije postojala, CD rw i DVD rom jedva, miš išo` ko pijan, monitor radio na 60 Hz i tako dalje. Ali malo na net, kopaš skineš nešto drivera novih kombiniraš s driverima od win 2000 i stvar proradi. Imao sam dugo 98 se ali nikad mi nije radila tako dobro i brzo kao sad pod Xp-om. Inaće radim jako puno s filomovima (DivX) i muzikom (MP3) i nikako nisam bio zadovoljan s svime tim na 98.Kad mi je zadnji put smrzo comp nakon obrade DVD u Divx nakon 6 sati rada poludio sam format all i samo Xp. Sad sam jako zadovoljan, sad baš trenutno radim film i na netu sam bez problema ili trzanja dok to pod 98 nisam mogao ni u ludilu (iako nemam slabašnu konfiguraciju AMD 1,2 ghz i sve ostalo odgovarajuče uz to).