a sta kazete na MSI K8N Diamond Plus SLI x16 ?
i meni je za oko zapela ASUS A8N32-SLI DELUXE, cjena je paprena i ima hrpetinu stvari koje mi netrebaju ali ako ce radit sa mojim komponentama RAM GRAF DISKOVI platim i kavu uz plocu
nije mi tesko dat i malo vise ali da radi kao treba jer sam otkrio (topu vodu) da pravilo kolko para tolko muzike cesto vrijedi tj sta je cjena manja musice su vece (ne uvijek ali na moju zalost cesce nego sta bi htio) npr. moja stara mat MSI K8N Neo 2 Platinum je sa RAM-om koji sad imam 2x 1024 MBKing Max 400 radila ko do sale na difolt postavkama tj fsb 400 3-4-4-8 svi mem i ini testovi su prolazili citanje pisanj brzine mrak a takodjer je isla i na 2,5-3-3-7 na fsb 400 (bez diranja voltaze) iako neki testovi memorije nisu prolazili nista se nije rusilo od igara do DTP programa
Dok ploca koju sada imam Asrock 939Dual-SATA2 ne radi dobro ni na difolt postavkam mem tj na FSB 400 3-4-4-8 em ni jedan test za RAM nije prosa em se srusi i u DTP-u a bogme i u igrama (i to sta jednostavnija igra to se vise rusi) tako da sam bio prisiljen ukljucit flexibiliti mod pa sada radi na FSB (za mem) 133 sta je nedopustivo pa makar ona kostala 20 kuna. Samo radi informacije proc sada i na staroj MSI je bio isti AMD 63 X2 3800.
Da skratim treba mi ploca koja ce sve (ili barem sve) sta upiknem u nju stoicki progutat i barem na difolt postavka radit bez rusenja i slicnih sranja, a i da ima dobar leyout ne bi isto bilo lose, a i da je tiha i dase ne grije je bitan detalj (ali ne i nuzan) i na kraju da mi kada je upalim odsvira pjesmu po zelji i sada sam ga malo petjera : axeman :
Uglavnom mislim da ste iz ovog Krlezijanskog izlaganja uspili skuzit cemu stremim : goood :
+ fala svima na predlozima i sugestijama