View Single Post
Staro 25.04.2006., 17:03   #5273
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor RAK
Idem ja pogledati je li se što chitera zalijepilo za naš server i sav ushičen vidim da ima netko. A u fileu me dočeka iznenađenje. Baš i nije chit ali bi bilo korisno da svi znaju o čemu se radi i da se i vi ne bi zalijepili na nečiji PB na nekom drugom serveru.

Dakle, postoji naredba koja se upisuje u konzolu fx_sort. Njezina prava vrijednost je 1. Ukoliko stavite na 0 dobijete malo rjeđi dim. Malo je kroz njega lakše vidjeti. To na našem serveru ionako nema utjecaja i ne predstavlja nikakav problem jer niti nemamo dima. U PB setup je ušla kao default naredba koju sam prepisao.

Zato bi bilo dobro da si to popravite ako idete na naš ili neki drugi server da vas ne izbaci bez potrebe. Vjerujem da su svi serveri opremljeni tom funkciom.

Naše "chiteru" bi poručio samo: "Perverznjak chiterski, stari.": nono :
Upravo sam se pokušao konektirati i server me izbacuje. Ako si u svom postu mislio na mene, žao mi je, ja to nažalost neznam podesiti i igram onako kako je podešeno pa zato molim za savjet gdje i kako postaviti ispravno tu vrijednost e dabi mogao igrati.