View Single Post
Staro 25.04.2006., 16:37   #5271
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor G0RKI
RAK reci mi jeli ima nekakvih modova sta se oruzja tice mislim onih sta se naknadno dodaju a napravljeni su u boljem vizualnom i audio smislu ... da se priblize vise realnosti. Time ne mislim na tocnost pojedinog oruzja ovisno o pogotku torza/glava/...ili njihanje pri nisanjenju musprkos tome sta kleciš i tako..to je vec realnije dosta... Ako ima ikakvih dali mozes navest a ako nema bilo bi ljepo dodat par njih za M1 garand ,Kar98,einfield,MP44,...
Postoje modovi koji pokušavaju biti realniji po pitanju audio vizualnog dojma pojedinog oružja. Ključna riječ je pokušavaju. Sve to izgleda bez veze i baš ništa me nije zapanjilo. Doda prekomjernu količinu krvi na thomson ili neke recke na garand. Beskorisno totalno.

Uz sve to, svaki daj mod je težak oko 1mb. Baš mi se ne da sada za sva oružja to uploadati i da si to skidate. Nije vrijedno truda a moglo bi naštetiti našem modu (samo teoretski).

Druga bi bila stvar da se netko odluči modificirati oružja na neki naš način. Onda bi se potrudio da to postavim. Recimo da doda PCE kao naljepnicu. Onako kako izgledaju alliasi za one koji su skinuli chiberov mod. Ako netko ima takve afinitete, mogu mu objasniti kako se to radi. Potreban je Photoshop, jedan plugin i slike. I slike bi mu poslao da ne kopa po igri.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote