Citiraj:
Autor tor
Oh, mislim da nemaš pravo nikoga nazvati neukim. Iako me to ni ne vrijeđa s obzirom od koga je došlo.
|
Nemoj Tore, srce mi cepas...
Citiraj:
I da ti nije trebala usluga ginekologa je očigledna laž, zašto bi itko znao za njega ako mu nije trebao.
|
Opca kultura. Daj Boze da ti ne trebali nikada; a opet znas brojeve hitnih sluzbi? Ili kada ti Beren ukrade zadnju piskotu iz kredenca manicno trazis broj ustanove koja bi ga pacificirala?
Citiraj:
I od kad se ti priklanjaš mišljenju većine? Ti je dobro? Možda ipak da posjetiš nekog od navedenih spec? I kad smo kod mišljenja većine. Zašto se ti onda ne obazireš na većinu ljudi na forumu koja ti poručuje da nemaš nimalo takta (uz ostale lijepe atribute), a kamoli neke suptilnosti koje spominješ. Ako misliš da si tak suptilan imam iznenađenje za tebe – i nisi baš.
|
Bla bla bla bla, trla baba lan, da joj prodje dan... Predjimo na bitno, Tore. Predjimo na bitno, a to je... vec sam zaboravio Tore, ah, da, takt. Izvanredna taktika. Predji na sentimentalnost i kontemplaciju o smislu forumske sotoneTM, mani bit dretve. Hm.
Eh, jel, takt. Mozemo zakljuciti da je ocito i tebi postalo jasno kako takt danas ne predstavlja relevantan podatak za ukupne performanse nekog procesora cak ni u x86 obitelji procesora, a stvar se minorizira do besvijesti sa vecom kompleksnosti zadatka i holistickim pogledom na citavu konfiguraciju. Ili imas jos koju pametnu po tom pitanju ili mozemo zakljuciti da je predhodno baljezganje bilo direktna posljedica ucestalog citanja hrvatske IT tiskovine za posjeta mjestima gdje i Teo V. ide pjeske?
Citiraj:
Ali je zato kroničan nedostatak pažnje izlječiva bolest. Zahtjeva žrtve, ali je izlječiva.
|
Zaista ne bih znao, no vjerovat cu ti ovoga puta na rijec...