Citiraj:
Ne, zapravo sam tebe i Athu nazvao neukim, no to sad nije bitno. Ne znati za dr. Djordjevica i ustanove u Bolnickoj cesti eklatantan je primjer da vam te usluge nikada nisu trebale, iako nije opravdanje to ne znati. Meni nikada nije trebao ginekolog, pa opet znam za dr. Hermana i slicne...
|
Oh, mislim da nemaš pravo nikoga nazvati neukim. Iako me to ni ne vrijeđa s obzirom od koga je došlo.
I da ti nije trebala usluga ginekologa je očigledna laž, zašto bi itko znao za njega ako mu nije trebao.
Citiraj:
Koji ti tocno dio u korelaciji "overclockiranja" i "direktnog utjecaja na takt" nije jasan? Citavom forumu je nezanimljivo usporedjivati procesore na taj nacin, osim tebi i Athi. Najbolje od svega, citave reakcije i komentari nisu se odnosile direktno na test (buduci da su ostvarene overklokirane brzine tu igrom slucaja, odnosno limitom ploce). Ocito je da je iskljucivo tebi, Ekspertu koji je prenijo vijest i rijeckom spammeru to zabavno i korisno. Iako, vidi vraga, uopce nije.
|
I od kad se ti priklanjaš mišljenju većine? Ti je dobro? Možda ipak da posjetiš nekog od navedenih spec? I kad smo kod mišljenja većine. Zašto se ti onda ne obazireš na većinu ljudi na forumu koja ti poručuje da nemaš nimalo takta (uz ostale lijepe atribute), a kamoli neke suptilnosti koje spominješ. Ako misliš da si tak suptilan imam iznenađenje za tebe – i nisi baš.
Citiraj:
Nazalost, kronicnu ignoranciju na rubu T.V. ne mozes lijeciti specijalistima medicine...
|
Ali je zato kroničan nedostatak pažnje izlječiva bolest. Zahtjeva žrtve, ali je izlječiva.