Citiraj:
Autor tor
Suptilno? Ti to zoveš suptilnim? Cool.
|
Ne, zapravo sam tebe i Athu nazvao neukim, no to sad nije bitno. Ne znati za dr. Djordjevica i ustanove u Bolnickoj cesti eklatantan je primjer da vam te usluge nikada nisu trebale, iako nije opravdanje to ne znati. Meni nikada nije trebao ginekolog, pa opet znam za dr. Hermana i slicne...
Citiraj:
Što ti nije jasno? Da ja u nijednom trenutku nisam spomenuo, da se poslužim tvojim izrazom - „direktno utječući na takt“ i da ti i dalje tjeraš po svom, uvjeren da sam ja napisao/mislio/izrekao nešto drugo?
|
Koji ti tocno dio u korelaciji "overclockiranja" i "direktnog utjecaja na takt" nije jasan? Citavom forumu je nezanimljivo usporedjivati procesore na taj nacin, osim tebi i Athi. Najbolje od svega, citave reakcije i komentari nisu se odnosile direktno na test (buduci da su ostvarene overklokirane brzine tu igrom slucaja, odnosno limitom ploce). Ocito je da je iskljucivo tebi, Ekspertu koji je prenijo vijest i rijeckom spammeru to zabavno i korisno. Iako, vidi vraga, uopce nije.
Citiraj:
Hoćeš reći da nema smisla, da citiram sam sebe „U pogledu uspoređivanja nove i stare arhitekture na istim brzinama“ raditi usporedbu ta dva procesora na istim brzinama?
|
Ne.
Citiraj:
Primijeti, nigdje nisam spomenuo utjecanje okoliša/napona/vrijednih ručica na brzinu procesora…Ako to nema smisla, onda mislim da djoka ima posla. Puno.
|
Nazalost, kronicnu ignoranciju na rubu T.V. ne mozes lijeciti specijalistima medicine...