:clap:

@Tyrael : Nemoj se sprdat sa Super Mariom,to je prvo..
drugo..Ljudi se hvataju RPGova iz istog razloga kao i ti,zato što imaju viška vremena i ne žele ga tratiti na igre tipa pro5/fifa06,nego upotrijebe malo mašte,zabriju na avanturu i to je to..ne ljuti se odmah i ne glumi iskusnjaru..
Ako nisi znao,tj. igrao Zeldu na SNESu..to je rpg star 15g..a ne 2mj kao Oblivion..a vjerujem,ima i starijih...
Šta sam htio reć,e da bio je jedan dečko...zaboravio nadimak,mislim da ga muči vampirizam..pa imaš dva rješenja..ili loadaj negdje prije nego si pokupio tu boleštinu i odspavao s njom..ili uživaj u čarima...još ako si darkelf kao ja,
njihov weakness to fire ti ništa ne znači jer je on 20,a ti imaš resistance na 75..dakle u finom si plusu..imaš i resist paralysis i još neke đinđe tako da slobodno uživaš u je li vampirizmu...
Malo se snalazi,uživi i to je to..pazi šta se meni dogodilo,izbacili me van iz mages guilda,ionako nisam ništa napravio posebno unutra

,taman kad sam rješio quest i našao Erthora u nekoj špilji..sad frajer kuka da hoće ić u Skingrad a ja nemam zašto ić jer sam izbačen,tj. nemam di..
Poz. stvar u svemu je šta frajer summona impove i one deadknightove kako ih ja već zovem iz gateova..one vitezove uglavnom..i uz to ima finu sjekiru i sam..
tako da sam dobio vjernu pratnju koja mi pomaže...
IZVUCI NEŠTO POZ IZ SVAKOG SRANJA KOJE TI SE DOGODI I BOK..njoy..:clap: