View Single Post
Staro 24.04.2006., 06:51   #14
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Ramses_III
Nije to... A uostalom (prema statistici) broj nezaposlenih se smanjuje, ali pljačka se zato što pljačkaše nitko ne kažnjava, kada ih čak i uspije policija uhvatiti (rijetko), mogu dobiti do par godina, ako ih sud ne pusti što nije rijetkost.

Tko želi naći posao, taj će naći.
Ma di ti živiš??? Prema statistici ću ti ja dokazat da si baba od 60 godina. Prosječna hrv. plaća iznosi negdje oko 4000 kn (statistički), to što ja ne poznam nikog da ima toliku plaću (govorim o svojoj generaciji) to nema veze. Statistički se nezaposlenost smanjuje, to da, ali samo statistički. Realna situacija je nešto sasvim drugo. Dođi u moje selo i probaj naći posao koji nije sezonskog tipa. Pogledaj malo oglase za informatička zaposlenja na mojposao pa ćeš lako ustanovit da je 99% posto poslova koji se nude u Zagrebu. Neću dalje jer mislim da bi mogao popit bananka zbog zna se čega...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline