View Single Post
Staro 23.04.2006., 23:06   #9
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor AMD
Gledaš previše filmova i čitaš naklapanja novinara koji pišu da prodaju što više novina.

Pljačkaši su bili maskirani. U pljačku su išli sa ukradenim autom. Nakon bijega presjeli su u drugi auto i ukradeni ostavili. Prvi auto je pronađen par minuta nakon pljačke. Drugi auto je viđen i znala se je marka, tip i boja auta. Nakon 500 metara mimoišli su se sa policijskom patrolom koji su im vidjeli registraciju. Nakon 20 minuta su već znali da je vlasnik prodao auto tom i tom tipu.
Kraj priče je da se zna tko su pljačkaši, ali su u bijegu. Naravno da to neće reći novinarima.
Pljačku su dobro isplanirali, ali nisu znali za sigurnosnu zaštitu HP-a i da je policija ipak koliko toliko organizirana.

A ako misliš da pljačku može napraviti svatko i da svatko može doći do oružja i prigušivača i ozljediti nekoga grdno si se zahebo.

Takvog ološa ima oko 2% što je oko 80.000 hrvata i oni teroriziraju 98% poštenih ljudi koji crnče iz dana u dan i krpaju kraj s krajem.
ne gledam bas filmove , da ti iskreno kazem...

da znaju ko su pljackasi , zasto to nebi objavili ?

pa nemoze svatko , ali ovih 2% moze .. mislim da danas nije vise ttak tesko doc do oruzja s prigusivacem.

gle pa ne branim ja takve prepade .. samo zamisljam kak bi to se hipotetski najsigurnije napravilo.

po ovom kaj si ti napiso , oni su vec napil uhvaceni , a ak se malo osvrnes u proslost, bas i uspjevaju ulovit pljačkase banaka kod nas ..

mislim da ti malo prvsie vjerujes u sistem . nitko nece ic riskirat zivot zbog tu nekih ludaka .. za kaj ? murjacku placu od 4 soma kuna ?
get real.

osim toga , sve te institucije su osiguane .. dobit ce pare natrag.
kao sto sam modza napiso , slizbenici koji prenose novac imaju upute da se PREDAJU i ne odupiru se u takvim slucajevima.
Hrvoje xyz je offline