: nono :
pa sve vise tih pljacki , i sve cesce .
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=314422
Oružani prepad na poštansko vozilo u Španskom, djelatnik ozlijeđen, ceste blokirane
srecom , ovaj put su uzeli smo vrecu punu razglednica
koji looooom
daj zabrij .. ukradnes dva auta az bijeg, pratis tu banku neznam kolko mjeseci , pripremas se neznam kak dugo za to , da bi onda sve zabrljo kad treba bit najprisebniji.
Malo sam razmisljo o tom ..
ok ,bravo kaj su ukrali 2 auta , da ih se ne skuzi.
Minus im je kaj je ipak otkriven drugi auto , i samim time im onemogucen bijeg iz grada.
Onda se postavlja pitanje, recimo kaj bi ja napravio u situaciji toj , pa zas bi uopce iso iz Zagreba?
pa poznato je da je mjesto pljacke najsigurnije za pljackase poslje same pljacke .. zas bjezat iz zagreba?
IMO kaj su trebali : u nekoj sumi parkirat ukradeni auto. S ovim prvim ukradenim autom doc do tog drugog , prebavcit se ta , ovaj prvri zapalit (zbog otisaka) i ljepo laganini voznjom se vratit di god zive , vjerujem da su iz Zagreba.
nadalje , pogreska je bila u samom izvodenju pljacke .. nesmiju si dopustit iznenadenja , da ih djelatnik tam prakticki nenaouruzan zezne .. da ja idem u tak nes , mislim da bih odmah ranio/oesvjesito jednog od djelatnika Pošte (a dvojica su) , i drugi bi se onda prestrasio. I da ti sve vrece . Dakle odma s prigusivacem ozlijedit jednog od dvojice , i ovom drugom zaprjetit . Obavezno imat maske na licu , neku masku koja je maska drugog lica , dakle da djeluje prirodno.To je dobro jer se tak policija zavara na skroz krive osobe , + pri bjezanju nitko ne obraca pozornost na takav auto i ljude normalne u njemu, nornalnih faca .
Treba pricat sto manje , i sve to sto brze obavit.
Plijen se nesmije trosit odma , neg treba cekat par mjeseci da se stvar "slegne".
U tak neku akciju treba ic samo s ljudima u koje imas potpuno povjerenje , a ne nekim loose canonom.
Kazna za pljacku je puno manja od kazne za tesku oruzanu pljacku + par mrtvih zastitara + par mrtvih civila
kaj vi mislite o tom svem?
ps nemojte me pliz prijavit murji nemam ja veze s tim , to ja hipotetski samo .. gledo sam neki dan one Oceans 11 pa ono