View Single Post
Staro 22.04.2006., 17:37   #5126
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Juniore u pravu si. Treba poseban update na taj patch. I taj postoji na nekoliko mjesta koji nisu tema ovog foruma.

Malo o serveru. Jučer je izneneada pao ko kruška. Bio sam na kraju testiranja PAM-a. PAM je radio bez greške. Onda sam kreirao jedan poseban .exe file i taj je radio ono što mu je posao. Upalio server, priključio, malo letao po mapi i u trenutku kada sam mapu htio promijeniti (a prije pokušaja) samo se zgasio. Od tada ni makac. Ne mogu ga ugasiti, ne mogu ga upaliti, ne mogu ga formatirati, ne mogu ga reinstalirati.

Sada čekam amere da se zbude i naprave nešto. Nadam se da ćemo do 7.30 ili 8.00 sati opet imati vlast na serveru. Server ima solidnu kontrolu ali se igra zna zblesati sama od sebe, ničim izazvana i onda čekaj da Mike ili John naprave nešto s tim. Malo mi fali pravi Control Centar kakav sam vidio na nekim USAonly hostovima.

Inače onaj .exe file koji sam kreirao radi savršeno. Nadam se da on nije krivac za ovo stanje (ne bi trebao biti) jer sigurno neću stati na ovome. Moram probati još jednom istu stvar. Ta funkcija bi nam pomogla da athu još više zaposlimo i imamo još spektakularnije funkcije servera. Baš sam zato i upregnuo 4 programera da to naprave i na kraju napravio sam. Možemo po želji svaki dan imati sasvim različit mod, sa sasvim novim funkcijama. Samo je potrebno dati igrici switch koji to određuje.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote