View Single Post
Staro 21.04.2006., 12:52   #7
Ramses_III
kapetan Janez Ibrahimovič

Ramses_III's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor nicko_029
koliko si potrosio vremena na ciscenje, mogao si jednostavno reinstalirat windowse...
i onda jednostavno napravis image diska i kad ti se opet 'napuni memorija' vratis windows nazad u prvotno stanje...
U pravu si da bi puno brže i lakše reinstalirao vindouze, ali to je predzadnja solucija (zadnja je format). Ali ne vjerujem da bi to riješilo sve napasnike kojih je bilo na stotine, što znači da bi memorija možda opet bila puna, a onda je to gubljenje vremena. Problem je što komp ima 256 rama, a uobičajeno je bilo da bude 500-600 MB puno odmah pri startu, ne želim ni pomisliti da se pokrene igra. A i stvarno ne volim pravit image jer, da ga vratiš makar sutra ono što si danas radio zaboravi (ili backupaj), a kamoli za par tjedana-mjeseci-godina. Usto, komp nije moj, ja ga ni ne bih znao dovesti do ovakvog stanja. Sad je na solidnih 280 MB u punoj pozadini, mada bih volio još spustiti, ali mislim da više nije do napasnika, samo do 'pravih' programa.

Nego, paging file je na 384 MB, na koliko da stavim, na C particiji ima slobodno 13,5 od 24,4 GB?

Intel P4 2666 MHz, Northwood
ASUS P4P800-X
512 MB PC2100 DDR
GeForce 4 Ti4200
HDD Seagate Barracuda 120GB
MS Gold MS-400ATX P4
Ramses_III je offline   Reply With Quote