View Single Post
Staro 20.04.2006., 15:20   #1
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
LG U8xxx serija mobitela, podrška od srane VIP-a

Nakon godina korištenja Nokie prešo ja na LG, točnije na U8360 mobitel. Eh sad, pošto baš i nisam previše iskusan sa novim điđama kaj dolaze sa mobitelima(3g i ostalo), oću ja prvo sebi podesiti MMS, GPRS i WAP, i tako ja nazovem VIP službu za korisnike da mi pošalju automatske postvke,a oni meni ljepo vele kak nemaju podršku za LG mobitele pa će mi dati neke općenite postavke, ali normalno ne garantiraju da će raditi. I naravno s tim postavkama nije niti radilo. Reko ja ok, bez MMS mogu izdržat, niti ga prije nisam nešto često koristio, ali nikada neznaš može dobro doć. Pošto mi mms i gprs nerade nemogu naručiti nikakvu noviju igru za mob, niti melodiju-to me već malo živcira pošto sam kupio mobitel koji je novije generacije a nemogu ga normalno iskoristiti. No dobro, odoh ja na net da si sam skinem neku java igru za mob. I tako ja malo šalabajzao po forumima i skužio da za te java điđe treba i odgovarajući uploader(ovisno o marci i modelu mobilnog aparata). I za LG mobitele treba program koji se zove GThing. Nisam s njim niš uspio pošto mi javlja neke greške oko IMEI broja. Sada bi meni trebala pomoć:
1. Dali netko ima ideju ili iskustvo sa LG U8xxx serijom mobitela da riješim problem oko MMS-a GPRS-a itd? Dali može šta pomoći ako odem u VIP centar?
2. Dali netko ima iskustva sa tim java uploaderima.
3. Nemam pojma o 3G-u(a istini na volju nedami se čitati okolo koje su benificije 3g-dali se preko njega može nekaj iskobinirati za neku igru, melodiju ili tak nekaj i koje su neke generane prednosti 3g)?

Molim da mi nepostavljate nepotrebna pitanja tipa-zašto nisi kupio samsung, ili nokiu ili simensa.....pošto VIP ima pdršku za te marke.

HVALA