Citiraj:
|
Autor Hrvoje xyz
hehe
nemam nis protiv zagrebačkog ( i ja sam roden tu i starci i njihovi starci)
al ekipa govori tolkim dijalektalizmima da se fakat ne kuže neke rječi.
naravno da vise volim cut izvorni zagorski neg neke tam brđane bosance i hercegovce i ostale
cherrs : hello2 :
ps mitzek ja te "znam" sa raceonlimita , tam si prico nekakve bajke o šefovom jaguaru , zg - rijeka bez pustanja gasa , napranih brabusa ///M-ova , spejs šatlova , o 10 puta bez vađenja i sl
|
dete......
ono kaj sam stel reci......opal si odnekud i sad bi reda delal...to ti nejde tak! mi smo ti svi ekipa,dobro se znamo i osobno ,pa ak ti mislis kaj mislis,to je tvoje pravo,ja se nemoram nikom pravdat o tome kaj sam rekel il napisal,znam samo da sam isto tak i "prezentiral " kopije listica sa naplatnih kucica,pa ak ti to nije dost,Tvoja stvar..
btw,tu raspravljamo o blokanju kompa i medugeneracijskim carkama,ak hoces raspravljat o autima i race-ovima,zna se ,imas ROL..
pozdrav!: hello2 : : cheers2
ps: >>"mitzek ja te "znam" sa raceonlimita , tam si prico nekakve bajke o šefovom jaguaru , zg - rijeka bez pustanja gasa , napranih brabusa ///M-ova , spejs šatlova , o 10 puta bez vađenja i sl" >>sve je istina ,osim ZADNJEG-nazalost!(al to tak i tak nisam nikad rekel ,ni napisal,jel jednom 2x il 10x ...nemam se bas s cime pohvalit,samo sa 2 Jr-a koja mi krv piju,sex mastarije ostavljam drugima,ja sam ti vise za prakticiranje..)
ps2-par kolega forumasa,kolko se sjecam ,sjelo je samnom u auto i .....nek oni sami kazu...