View Single Post
Staro 19.04.2006., 15:01   #24
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Mar
Petica je zakon zasad. Ima par bugova i jos mi nije jasno kako odjelit stackove jedinica, ali IMO bolja je od trice i četvorke.

Ja sam jedan od onih radikala koji misle da je četvorka bolja ako je igraš malo duže. Nije "ljubav na prvi pogled" za razliku od trice, ali "ispod haube" je puno složenija.

Petica mi se zasad čini da je neka vrsta hibrida između trice i četvorke (što bi moglo biti odlično ako naprave kako treba).
mudro zboris, slazem se sa tobom...

mislim da ce petica bit najbolji heroesi ikad

a sto se tice trojke i cetvorke, svaka mi je na svoj nacin dobra...
jedinica, dvojka i trojka su zapravo samo upgrade sto se tice grafike i novih spellova i jedinica, no i cetvorka je dobra iako je prekinula niz

da odvojis stackove u petici stisni shift i drzi dok prebacujes jedinicu sa heroja na heroja

jel ko igra na netu demo? imaju od svake rase po jedna vojska i igra se samo borba...

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote