Od nokie za 3 soma čuna bi trebao ovo pogledat..
Dizajn dobar
Neke nove mogućnosti; napokon vrti gif-ove na desktopu i screensaveru, možeš čak i imenu pridružiti filmić, novi meni, teme puno bolje, slika preko cijelog desktopa ( budem sliku pokazao ) , mjenjanje boje slova na desktopu...
Dosada najbrža nokia koju sam imao ( a imao sam SVE high end nokie od početka, znači od 7650 pa na dalje do sada izuzev n70 ) , oćeš od brzine kroz menie, sms-anja ili igara ( sve odreda mane high-end nokia ) iako i ona nije bog zna kako brza, ali definitivno jedan on najbržih telefona sada...Punjač novi, manji utor, i puni ga brzzzzzo, ima i radio, i player svega na mobu ( od mp3 pa na dalje ) i možeš slušati mjuzu ( ima neki ko fol stereo zvuk ) i dalj prčkati po njemu...fino...
Mane : zapravo ima samo jednu : Katastrofa klizač. mob se u zatvorenom položaju klima pola milimetra i to me nervira do bola. svi su takvi, isprobao sam 5-6 kom
Ostalo : 2mpx kamera, predobar zoom ( najbolji koji vidjeh do sad ) , 10mb interne i 64 kartica memorije, 3g , 2 kamere ( druga radi SAMO kad razgovaraš, ne kao 6680 ) ...
Košta 28xxkn u Vipu, odi probaj , ako ti ne smeta klizač uzimaj odmah
Alternativa : Samsung d800 ( širi par mm, uži 6-8mm ) , čiji klizač je neusporedivo bolji, ali je i telefon ćelaviji glede fićrsa ( gdje nokia inače rula, i po pitanju saftvera i ostalog ) , a i cifra može biti samo manja