mneeeeeeeeee...
ja mu sam velim da neznam citat tude misli i ko kaj treba,jer nakon 16-17 h na poslu,sretan sam kad pogodim koji je dan.a kamoli ko ima kakve probleme,ako niko nis ne govori,osim moje Squaw koja stalno govori pa je (nazalost!) vise niko nis ne pita,samo rade sve po svom . i tak..
a za taj komp,rekel sam mu lijepo da si prebaci HW u Chiftekamodanog,sa par 12cm ventova pa se bu igral kaj hoce,ova konfa je u Casetek mini desktop kucistu i shodno prvobitnoj namjeni, i nije neka Gejming masina,al ak se to presarafi,nabrije i ohladi(pogotovo grafa!) ihahaj..... je ,al ko bu onda visil 3 sata na serveru svaki dan,spustil se dole da se nazdere i posere i ode opet gore? ma sam sam si kriv,poanta je u tome kaj sam hitno trebal nekaj HW da slozim konfu za prodat,zel sam dijelove njegove i dal mu svoj 2 komp u zamjenu... dok je sljakal ...ufff dobro je,a sad kukulele...
ma, sve je to zato kaj je lijencina i kaj si je lijen i dvd preprzit,a kamoli komp(sam!) preslozit!samo ..sad je i meni pun kuac toga pa necu!!
dok ne ponudi nekaj zauzvrat......a bilo bi mu vec i vrijeme,brate mili......
obeca nekom slozit il preslozit komp,uzme paru,potrosi..i onda ja vadim vruce kostanje vikendom....ja sam vec od njega naucil skolu,sad je red njegov da se nauci nekaj o odgovornosti i zajednickom suzivotu u kucanstvu...
a dotle,cekam da mi se obrati sa molbom i ponudom protuusluge il pomoci..ak nikak drukcije,tu prek foruma..ocito da mu je lakse tu zicarit nego malcice pognut krestu..... hijaooooooo.... deja vu.......