Citiraj:
Autor Newbie Pro
Ma nemam riječi. I nemoj govorit "naš" mod, ne srami se svojih postignuća. Već vidim milijunsku ponudu iz Activisiona da im Rak sređuje patcheve za igre.
|
Zapravo sam se mogao napraviti pametan, kako neki, i dati mu neko novo ime. Neki je klan tako napravio vrlo sitne izmjene u PowerServer modu i dao mu svoje ime. Meni to zvuči kao krađa. Da nije bilo Worma i njegovog moda, sigurno bi naš server izgledao bitno drugačije.
NAŠ mod je NAŠ po tome što je kreiran prema našim željama i potrebama, a u skladu sa mojim neznanjem programiranja. Sve se svodi na kopiranje fileova, kopiranje dijelova koda ili sitnijim prilagodbama koda novim uvjetima. Sve je to potpomognuto zdravom logikom i onim što je ostalo od osnova basica prije više od 15 godina. Dakle, ništa od posla u Avtivisionu ili bilo kojoj softverskoj kući.
Upravo sam napravio prilagodbe našeg moda prema najnovijem PowerServeru, odnosno onih dijelova koji nisu u greški i koji mi odgovaraju. Tako smo dobili nešto novih funkcija koje će pomoći meni i Athi i možda biti zanimljivi igračima. Za sada su to dvije vrste HQ (iz originalne igre i patcha) i nasumično mijenjanje mapa. Naravno, to ide prvo u testiranje.