Citiraj:
Autor RAK
Vrlo joše rješenje problema. MORAŠ imati taj PCEmod_v4 za igranje.
Danas je dosta ljudi igralo bez problema. Nisam samo ja. Dakle, problem je negdje kod tebe. Riješi to nekako. Reci barem što je problem.
EDIT:
Nasao sam post.
U takvom slucaju je meni jedino pomogao reinstal igre. Nemam pojma sto se moglo dogoditi. Izgledalo je ruzno. Mozda da probas opet skinuti taj mod. Rijetko se događa ali se zna dogoditi da download baš i ne uspije. Inace je mod jako dugo testiran i dozivio je brojne promjene su svom vijeku (1 dan), sve da bi bio siguran da ga se nece trebati mijenjati. Ovaj ce ostati jedno duze vrijeme.
|
Rak sa modom 3 mi sve radi da je milina, a sa mod 4 oni problemi koje si vidio u postu. Za sada necu nista dirat jer radi a ako pocnu problemi budem te poslusao i napravio reinstal.
One nove dvije mape (Rostov i ona druga, ne sjecam se imena) su super, jedino mi treba vremena da skuzim gdje se sta nalazi, kuda idu prolazi. Pravo osvjezenje : goood : :clap: igrao sam ih sa gustom jucer. Cim su vratili S&D Carentan ja sam otisao, dosadio mi je vise. Dajte malo nove mape j..... stare