Citiraj:
Autor R.B.
rak ja nebi reko da je to veliko iznenađenje za neke zato jer je RIFLE ONLY i pri tome nema granata dobro ovaj RO mogu podnjet ali da nema granata neeeeeeeeeeee 
|
Trudio sam se koliko sam mogao da ovo procitam i razumijem, ali mi nije polazilo za rukom. Ali ajde... U pravu si.
Pravi RO nema bombi, nema pištolja i nema mitraljeza. Tvorac našeg moga to nije zamislio tako. Sada razumijem i zašto. Valjda je neka greška u modu i to je gotovo nemoguće napraviti kako treba.
Naš RO je poseban po tome što se mijenja u minuti, zadržava funkcije moda, vračanje na staro je opet u minuti. I za sve to je Atha dobio poseban mod koji to radi. Lako je napraviti RO server koji će tako stajati. Ovaj se naš može u trenutku promijeniti i vratiti na staro, pritiskom na tipku.
I dalje je naš PowerServer mod ostao jedini full kompatibilan sa verzijom 1.2, ima sve funkcije verzije 1.2 i još ispravlja pogreške iz verzije 1.2 (novi spawn odmah iza zastave. Worm je brže-bolje htio usrečiti ljude koji su cvilili i nešto pogriješio jer njegov novi mod ne radi kako treba. Ruši server. Budem mu poslao dijelove koji mu trebaju. Nije u redu da smo mi jedini koji to imamo. Ipak se mod povečao 2x, a client side oko 10x. Neke promjene postoje.
Sada ću se malo zabavljati sa PAM modom. Plan je njega ugurati u PowerServer, pripremiti ga za verziju 1.2 i riješiti ga problem glupih pitanja (pritiska na tipku F kad aje netko speraman). Svi koji smo igrali na NOB-u znamo kako je to teško neke naučiti.