View Single Post
Staro 17.04.2006., 21:24   #34
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Codiac- napisao : Ne nije jer k750 kosta oko 2500kn a za 2000kn kupis digitalca kakvoga nema ni jedan mob jos duuugo vremena (naravno po nekim ok cjenama)

K750 je mobitel sa kamerom i daleko je od digitalca... pa nema cak ni pravi flash...

Opet se ne bih složio sa tim što govoriš. Kao prvo, K750i košta 2500kn ali on je mobitel/mp3 player/radio/digitalac/ + sve to u malom kučištu što se dodatno cijeni i plaća.
Kao drugo, rekao sam ti da je bratić kupio DIGITALAC (po tvojoj definiciji niti ovo nije digitalac ??) za 1000kn i sve fotke snimljene sa K750i su kvalitetnije od fotki snimljenih tim digitalcem. Naglasio bih ovdje da ne raspravljamo ovdje o samoj kvaliteti fotki nego može li se K750i nazvati digitalcem. Smatram da je to sasvim neupitno. A ovo za flash.... sad, dali je to pravi flash ne znam jer ne znam koja je definicija flasha al da fotke u mrklom mraku ispadaju sasvim pristojne to je istina. Pa neki dan prijatelj je fotografirao jedan događaj u crkvi....crkva je malo mračnija a fotke su ispale katastrofa.Iako je koristio flash. Znate čime je fotografirao? Poluprofesionalni Canon SLR. I jednostavno ne razumijem vaše razmišljanje da K750i nije digitalac kad on to je. Kakav takav al digitalac je 100%.