View Single Post
Staro 17.04.2006., 14:54   #30
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
evo imam i ja problema s tim i okusavam to vec mejsecima sredit i neide

Kod mene je ovak spojeno-
KOMP1(mrežna kartica 1) -> Straight -> Switch -> Straight-> KOMP2.......OK
KOMP1(mrežna kartica 2) -> DSL...........OK

e sad, ja mogu biti na netu i pristupit ovom drugom kompu al ovaj drugi nemre pristupit mojem internetu.

kad na KOMP1 radim ono ''Set up a home or small office network'' uvijek mi izbaci neki error ili mi onaj postupak na kraju vrti cijelu vjecnost i nikad ne zavrsi,kad ga prekinem onda vidim onaj Bridge al nis nije u funkciji , obicno se vise nemrem spojit na net i pristupit KOMP2, 3put sam vraco image i uvijek isto.
kod onih koraka biram sve kak je Destrojer reko da treba i kod onih konekcija biram Connection through Marvell Yukon Gigabit Ethernet 10_100_1000Base-T Adapter, Copper RJ-45 jer mi je to konekcija, ostalo ponudeno su mi Local Area Conection i Local Area Conection2, dal trebam od toga nesto birat?

A na KOMP2 normalno napravim taj ''Set up a home or small office network'' i tam nema problema, i kad shaream svoju vezu na KOMP1 onda ju vidim i na KOMP2 i pise da je 'Connected' al kad odem u Iexplorer nista, nemre nac ni jednu stranicu.

pa dajte recite ak ima jos koji postupak i il recite gdje grijesim kod ovog svog slagajna. isto imam Win XP sa SP1 imam Zone Alarm al nema razlike dal je ukljucen il iskljucen jer mi je ionak na Low Security i te fore?????
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote