Tema: divx player
View Single Post
Staro 17.04.2006., 13:25   #15
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Ima podršku za hrv. znakove, ali ne postoji još verzija firmwera sa kojom možeš na pio 380 ručno učitavat titl. Po meni nedostje mu ručno učitavanje i podrška za ugrađene titlove u ogg. filmovima. Titlu možeš povećavati font, podržava trenutačno što se slike i zvuka tiče sve što ti može pasti pod ruke osim mkv. fajlova. Sve te krasote za titlove dobiješ tek sa neslužbenim firmwerima, a ovaj tvoj grundig je prvi za kojeg čujem da ih podržava iz tvornice, pa ti predlažem da možda probaš na softpediji pitat jel misli njega netko sređivat, a možda je i sređen samo ja živim u neznanju. Od pio modela (opet sa neslužbenim jel) sve što ti treba od titlova podržavaju tek 575/470 modeli, ali kako sam već napisao nema ih više za nabavit. Evo ti i link na faq za pio playere: http://www.pioneerfaq.info/
EDIT: za tu minimalnu razliku između naziva titla i filma nisam siguran da li će ga učitat, provjerim, pa ću ti javiti.
EDIT2: Evo provjerio, stavio sam Finding Nemo.avi i Finding-Nemo.sub i nije učitao...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 17.04.2006. u 14:11.
Pomo je offline   Reply With Quote