View Single Post
Staro 17.04.2006., 05:46   #5
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
PCE mod

Upravo je postavljen sasvim novi mod na server. U stvari, to je onaj stari ali prerađen tako da ga ni tvorac ne bi prepoznao. Time smo postali prvi po više stvari. Naime, siguran sam da još nitko nije preradio ovaj mod na način da je u potpunosti kompatibilan sa verzijom igre 1.2. Već ste vidjeli kako je igra pokazivala određene sitnije bugove. Sada su svi riješeni, barem oni koji su se ticali moda.

Da bi u potpunosti uživali u igri i imali sve moguće funkcije koje očekujete od servera, morate skinuti i najnoviji PCE mod. I opet nije velik i svakom je dostupan za svega nekoliko sekundi.

Prije postavljanja moda ukloniti sve stare PCE modove i novi postaviti u main direktorij. U slučaju da stari ne uklonite, mogući su problemi sa nekim funkcijama.

Link za skidanje:
www.inet.hr/~gsenfner/zzzz_PCEmod_v5.iwd

PCE mod sa velikom količinom krvi

Sigurno ste primijetili kako na serveru nema krvi u onim količinama koje su vladale prije. Do se dogodilo zbog moje zaboravnosti.

Da bi se to riješilo na najjednostavniji i svima prihvatljiv način postavio sam dodatni http://www.inet.hr/~gsenfner/zzzz_PCEmod_v6.iwd. Potrebno je da imate samo jedan, v5 ili v6 mod za igranje na serveru. To je čak i ispalo dobro pošto neki ne žele nenormalne količine krvi. Tako si postavite mod koji želite.

PCE skin za američke vojnike

Skin made by ćiber_manija

skin

Za one koji su zaželjeli ovaj skin sada to mogu ovdje skinuti. Staviti u main folder.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.

Zadnje izmijenjeno od: RAK. 08.06.2006. u 23:36. Razlog: UPDATE
RAK je offline   Reply With Quote