View Single Post
Staro 17.04.2006., 01:36   #8
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Doom
I ja bih preporucio LCD u tim uvjetima ali kako rekoh puno $ za dobru kvalitetu slike. Plazma ima bolji omijer kvaliteta/cijena ali je nebih preporucio za kafić zbog burn in efekta.
Ni samo burn in problem vec je i pitanje kako ce izgledati slika na plazmi nakon 24/7 "vrtenja" nakon tri godine...

Citiraj:
Autor Doom
Još je najpametnije uzeti dobar stari CRT ali mislim da je 32" CRT malo za kafić. Veliki LCD-ovi (40") cijene do 15000 kn su užas osim možda Sony Bravia serija ali Bravia od 32" košta isto kao Samsung plasma od 40" a Samsung ima daleko bolju sliku.
Za kafic je sama kvaliteta slike manje bitna...glavno da je zaslon dovoljno velik da se vidi sa vece udaljenosti te da prikazuje nesto... A hebes malo "snijega" i "neprecizne" boje.

Citiraj:
Autor Doom
Projektori do cca 8000kn imaju sliku goru od bilo koje kombinacije koju sam naveo i josh im lampe kratko traju.
Istina za lampe (a ako je zaboravis promijeniti i pukne moze ostetiti projektor- i to se dogadalo ), a uz to po danu je gotovo neupotrebljiv a po noci ili svi prolaze ispred slike a moras pazit i na rasvjetu...