View Single Post
Staro 16.04.2006., 21:23   #5
Doom
Émile Flournoy
Moj komp

Doom's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
I ja bih preporucio LCD u tim uvjetima ali kako rekoh puno $ za dobru kvalitetu slike. Plazma ima bolji omijer kvaliteta/cijena ali je nebih preporucio za kafić zbog burn in efekta. Još je najpametnije uzeti dobar stari CRT ali mislim da je 32" CRT malo za kafić. Veliki LCD-ovi (40") cijene do 15000 kn su užas osim možda Sony Bravia serija ali Bravia od 32" košta isto kao Samsung plasma od 40" a Samsung ima daleko bolju sliku. Projektori do cca 8000kn imaju sliku goru od bilo koje kombinacije koju sam naveo i josh im lampe kratko traju. Da tražiš nešto za dnevnu sobu onda bi moja preporuka bila 40" Samsung Plasma od 12 000 kn i ništa drugo ali ovako CRT ili LCD. nisam spomenuo da projektori i LCd ekrani imaju problema ako im na ulaz dovedeš neprirodnu rezoluciju dok plasma i crt nemaju tih problema. Kako ces preko tog LCd-ja vjerovatno puštat obicni tv program mogao bi imati velikih gubitaka u kvaliteti slike kod prokjektora i LCD-a. Imaš opet za kupit one tuner boxeve koji dižu standardnu tv rezoluciju do 1280x1024 ali su gubitci u slici idalje vidljivi.
Doom je offline   Reply With Quote