Eto, došao ja i do Vindasela, a samim tim i do Umbre. Na stranu to što ju ne mogu dobit (to mi je dapače i skroz OK) i što ima samo Umbru i 15gp u svom inventoryju... ono što me smeta je čisti debilizam kojim Oblivion općenito odiše... U Morrowindu je Umbra pred fight imao jednu od najjebenijih pričica u cijeloj igri i bio je čisti gušt makljat se s njim jer si se osjećao dijelom tog questa i bilo ti je čast riješit ga muke, mača i komplet armora.
U Oblivionu ništa. Neće ni razgovarati. Nikakva priča ni objašnjenje zašto se treba zove Umbra i otkud joj mač... ne znam da li treba taj quest triggerat i odraditi ga kak spada, ali pošto ni u Morrowindu nije postojao quest dok nisi slučajno nabasao na Umbru, tako nekak sumnjam da je cijela fama oko Umbre samo jedan žalosni čaval zabijen u lijes Obliviona koji, kako se dalje igra odvija, ne zaslužuje Morrowindu ni na kiosk po cigarete otić'...
Sve u svemu ko' jebeno razvodnjena točena piva... okus ko' konjska pišača, a sutradan te jebeno glava boli...