View Single Post
Staro 16.04.2006., 15:04   #21
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ja bi zamolio sveprisutne da se ubuce okane ovakvih posteva jer iako naidju na ovakve podatke neka ne budu bezobrazni i neka to zadrze za sebe jer je bolje da pate samo oni, a ne svi mi...
Svi znamo kakvo je vani stanje, ne trebamo svako toliko osjecat gorcinu u zelucu zbog ovakve nepravde...
Kod ovakvih stvari politika je najveci krivac, ali necemo razgovarati o njoj..
Jedino sto cu rec je da bi zaista bilo bolje da vladamo sami!
I zato - kupite sutra novine i vidjet cete jednog pasivnijeg clana pce foruma (mene) na naslovnici.. Tko ce sutra nastradat - to nije bitno, ali jadan onaj koga se prvog docepam..

Ali.. da budemo malo ozbiljni...
Lijepo je sto vi kao grupica ljudi radite sa onim donacijama...
Ali imate i na ovom forumu ljudi cije obitelji ne uspijevaju krpati kraj sa krajem, a imaju djecu kojoj je naravno racunalo, a jos vise internet itekako potrebno..
Svi kukamo, naravno, jer je ovo iz dana u dan sve teze i teze i nema pomaka na bolje... na stranu price i nadanja da ce ubrzo biti bolje, konkurencija, blabla dok u realnosti monopolisti samo jos vise ucvrscuju svoj polozaj. Iskon kao nekakva nada sviju nas je pao ne pod ruke, vec pod noge t-comu...
Ima nas jako puno koji nesto znamo, koji nesto razmisljamo, koji nesto kuzimo, pa samo na ovom forumu ima toliko ljudi, na newsima ih ima na pretek, ma na svakom mjestu, ali sve sto se radi nema nikakvog efekta jer nase jadikovke cujemo samo mi sami..
Tako da mislim da bi se konacno mogli organizirati nekakvi konkretni planovi.. Masa moze cuda napraviti, samo ako ima volje (a ima) samo ako ima znanja (a ima) i samo ako ima dobre ogranizacije (a bit ce)
Sto mislite? Sve se moze mjenjati... jer mi ne zivimo u nekoj snaznoj drzavi gdje sve funkcionira kako treba i mislim da bi odgovorni papci bili u cudu kada bi se pocelo nesto dogadjati....
M.U.P. je offline