Citiraj:
Autor E.T.
Pa recimo u Lost Coast-u si mogao i na 6600GT ukljuciti AA+HDR (perfomanse su druga stvar)....
Denis Arunovic:
"I ATI-jevo i nVidijino rješenje visoke klase imaju dovoljno performansi da "voze" Lost Coast s uključenim HDR-om i antialiasingom, no isto se ne može reći za "pravi" HDR imeplementiran preko OpenEXR formata. Već smo vidjeli da ovakav HDR izgleda fenomenalno, ali da osjetno snižava performanse tako da je pitanje tko će ga uopće rabiti na postojećim grafičkim karticama. Odluka o tipu korištenog HDR zapravo i nije u rukama proizvođača čipova već programera koji rade na razvoju 3D enginea, a oni će izabrati onaj tip koji im daje najviše fleksibilnosti odnosno najbolji omjer kvalitete slike i performansi. "
|
Ono kaj ti pričaš za Lost Coast nije pravi HDR, to nije onaj HDR kojeg je Denis godinu dana spominjao kao prednost 6xxx serije...
To sve kaj se rabi u Lost Coast-u smo mi sa X8xx serijom radili sitnim podešavanjima u driverima i postavkama ATT-a...ali to nije "pravi" HDR
Baš je zanimljivo da smo od "ATI ne podržava HDR" došli do "tipa korištenog HDR-a"
Ono-nije govno nego se pas posra....
To kaj ti u stvari uopće nemaš monitor koji bi mogao prikazati HDR (isto kao i ja i još 99% korisnika) u ovoj priči nije ni bitno
Mislim, sve je to fino...i HDR i SM3 ali ti nećeš vidjeti nikakve b*g-te-j**o razlike u kvaliteti slike na svojoj krami od monitora isto kao i ja sa svojom kramom...
E sad, to kaj ti imaš grafu te-i-te firme i Oblivion ti se vuče kao krepana konjina je drugi par kobasica...