Ja doma u dnevnoj sobi imam entry level audiofilski stereo sistem koji mi je nezamijenljiv kada govorimo o prirodnosti zvuka kod CD-ova ali mi je za prostornost zvuka draži sony one box HT sisitem kojeg imam u radnji jer koristim stereo CD + Dolby prologic 2 ili Cinema ex mod rada. Osobito su mi dragi vokali koji su jaci i jasniji jer se filtriraju i idu kroz centralni zvučnik. Kada sam kupovao taj HT ocekivao sam da ce ti modovi samo degradirati zvuk jer sam navikao slušati glazbu bez ukljucivanja raznih efekata ali baš suprotno. Zvuk je jasan, prostran i tocno osijecam raspored instrumenata u prostoru oko mene. Posebno me impresionirao 5.1 ch SACD koji zvuci bolje nego iti jedan cd koji sam slušao na svom pažljivo odabranom audifilskom sistemu.
To je moje mišljenje i s njime se audiofili na ovome forumu nemoraju složiti ali ima dosta ljudi koji kupuju skupe HI-FI komponente a koriste ih za slušanje Cd-ova sprženih iz MP3-ca pa mislim kako im je ovo bolje riješenje. Znaci taj Gigaworks+ kvalitetna zvucna ili najnolje kvalitetniji one box HT sisitem.