14.04.2006., 21:33
|
|
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ja sam tvrdi ateist,za mene je bog najveca ljudska glupost i to je mogao smislit samo bolestan um...vecinom to i jesu mentalno poremecene osobe,popovi pedofili,pederi,alkoholicari...crkva nije apsolutno nista pozitivnog donjela,samo RAT i mrznju medju ljudima...
Osobno me ne dira dal ce se neko nac uvrijedjen,naprotiv,puca mi...Od tebe,kao odrasle osobe,ne ocekujem da se nadjes uvrijedjen,nego da prihvatis tudji stav takav kakav je,kao i pravo na vlastito misljenje...
Vec mi je puna kapa citanja u novinama o bludnicenju nad djecom u crkvama,o njihovim glupim zahtjevima i ostalim skandalima...
Bio sam u zivotu 3 puta u crkvi,jednom kada sam se krstio,drugi put za sveti nikolu po dar i treci put na krstenju necakinje,cetvrti ce vjerovatno bit krstenje vlastitog djeteta...inace,no way
NHF and 
|
dobro covjece uskrs se blizi nepotrebno je pisati takve stvari nije ni mjesto ni vrijeme,ono je sve bila zajebancija u kojoj smo svi bili sudjelovali pa tako i ti.Neznam zasto mjesati crkvu u to,pa onda i ti moras prihvatiti kritiku,ono je bila zajebancija neznam zasto si se uvrijedio uopce,jer prekoracio si malo granicu : nono : ipak je blagdan uskoro,nisam ni ja neki vjernik veliki kao ni ti,ali ima ljudi tu na forumu koji jesu tako da bez ljutnje,imaj obzira bar prema njima,osobno nemam nista protiv tebe nase je podrucje ionako hnl 
Zadnje izmijenjeno od: undo. 15.04.2006. u 00:57.
|
|
|