Citiraj:
Autor crn
glupost ... stvar i je u tome da više ne postoji 'Mac' odnosno većina nas ima u svojim kantama istu kombinaciju hardwarea kao i novi Macovi ili možda misliš da su Intel ,ATI ,WD, ili nVidia na Macu drugačiji od onih na PCu ?
Ja ga koristim već par mjeseci na svome kompu i usprkos tome što sam na AMD platformi koja uopće nije službeno podržana i još uvijek nema nekih drivera (grafička je npr uredno prepoznata iako bez hardwerske aceleracije...) stvar radi sasvim stabilno i upotrebljivo a prema nekim iskustvima čak i brže nego na iMacu. OS X nije optimiziran za Mac jer Mac i nije ništa drugo nego brand, optimiziran je za PPC ili Intel ili za nVidia hardware...
...uostalom bio Mac ili PC sve je to ionako 'made in China' 
|
Samo malo. Ne možeš generalizirati tako stvari. Ako je kod tebe sve u redu, ne znači da je i kod drugih.
I pogledaj sad što si napisao: "OS X nije optimiziran za Mac jer Mac i nije ništa drugo nego brand, optimiziran je za PPC ili Intel ili za nVidia hardware..." Pa jel to to? Da, OS X je optimiziran za, ne znam ni ja, dual core intel procesor, za određenu grafičku, za određenu memu, za određeni hard, što sve zajedno čini brand nazvan MAC. O čemu mi onda pričamo?