View Single Post
Staro 14.04.2006., 17:52   #34
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor crn
glupost ... stvar i je u tome da više ne postoji 'Mac' odnosno većina nas ima u svojim kantama istu kombinaciju hardwarea kao i novi Macovi ili možda misliš da su Intel ,ATI ,WD, ili nVidia na Macu drugačiji od onih na PCu ?
Ja ga koristim već par mjeseci na svome kompu i usprkos tome što sam na AMD platformi koja uopće nije službeno podržana i još uvijek nema nekih drivera (grafička je npr uredno prepoznata iako bez hardwerske aceleracije...) stvar radi sasvim stabilno i upotrebljivo a prema nekim iskustvima čak i brže nego na iMacu. OS X nije optimiziran za Mac jer Mac i nije ništa drugo nego brand, optimiziran je za PPC ili Intel ili za nVidia hardware...
...uostalom bio Mac ili PC sve je to ionako 'made in China'
Samo malo. Ne možeš generalizirati tako stvari. Ako je kod tebe sve u redu, ne znači da je i kod drugih.

I pogledaj sad što si napisao: "OS X nije optimiziran za Mac jer Mac i nije ništa drugo nego brand, optimiziran je za PPC ili Intel ili za nVidia hardware..." Pa jel to to? Da, OS X je optimiziran za, ne znam ni ja, dual core intel procesor, za određenu grafičku, za određenu memu, za određeni hard, što sve zajedno čini brand nazvan MAC. O čemu mi onda pričamo?
frANZi je offline   Reply With Quote