View Single Post
Staro 14.04.2006., 15:32   #28
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Vucko
Tako da je po meni najbolje napraviti 2 ili 3 particije, na jednoj od 6-10GB napraviti windowse a na neku drugu programe.
Ok , nije da to neće radit ali čemu kompliciranje ? Ti znaš koji programi se mogu instalirat van Program files ali malo neiskusniji korisnik nezna. Ovaj tvoj sistem sa ghoustom mi nema logike jer ako već vraćam image windowsa zbog nekog problema zašto nebi vraćao sve u kompletu ? Naravno kao što i sam kažeš poslje vracanja imagea radit će programi koji su instalirani prije njegovog pravljenja i desit će se da programi što su instalirani poslje pravljenja imagea neće moći normalno obrisati nakon restoriranja imagea windoza jer isti nemaju "put" do njih.. Po meni je ipak jednostavnije imati windoze i sve programe na jednom mjestu a ne šarati okolo naokolo. Windoze uštimaš + svi driveri + zakrpe(AutoPatcher) + neki osnovni codeci i napraviš image. Programi se ionako stalno mijenjaju te ih nije problem u pola sata sve instalirati. Mislim.. mogu windowsi svakako radit i "svašta podnjet" , jednom sam čak vidio iste windowse na svakoj particiji - 3 komada ! Samo odabereš u botu koje ćeš međutim nije to to.. nekog reda mora biti
stuc je offline   Reply With Quote