Prije svega, pozdrav svima, lijepo je opet biti doma
Nakon što sam pročitao 10 ak stranica koje ste uspjeli uguzit u ovaj topic, svrbi me guz da napišem nešto.
Vidio sam staračke genitalije. Triput. I jednom pri obavljanju velike nužde, zato što je očito u ovom dijelu svijeta neprihvatljivo određenoj populaciji zatvorit vrata od wc-a. I to u bolnici pogotovo. Protekle 3 noći sam proveo uz pljuge i aparat za kavu, u društvu šarmantne muškobanjaste sestre, iz razloga što gore spomenuti deda hrče na dobrih 90decibela. Uz neizostavne ritmičke varijacije. U svakom slučaju, željeza u nozi više nema, i Jelc, zabilježi me za 21. da to zalijemo.
Stoga, bilo bi ful zgodno da prestane kenjaža mm-u i raku oko moda, puške, buuhuu pogodila me bomba, zašto nije umro a pogodio sam ga!!???, hi-hi!! kak??? ....i da se skupi više od 15 ljudi više od dvaput tjedno.
Statistika? Rak molim te izbaci me iz statistike ako ima neka shema, jer očito nekima to mnogo znači. A meni se, kako bi reko Hudek, živo..
Gušt je kad naguzimo savezničku devetu kempersku jedinicu, a ne frag count. I masovna samoubojstva. To je neprocjenjivo
Idem sad izrigat ovo malo lidokaina što mi kola sustavom, pa se možete iživljavat na meni na serveru za kakvih 15ak minuta.
Pusa.