Citiraj:
Autor Sp@wN
Jesi ti kad igro na nekom jacem serveru, ajd se nekad zaleti na Funky Kitchen od TDL-a, ili na DIVAS-ov server, pa ces vidjet kak se igra. Doza ti i bas nije neko mjerilo servera. Najjaci i najbolji server na balkanu je Logosofov S&D dje igraju i najbolji igraci na balkanu. Sad o tome jel imate najbolji server ne bih htio ulazit, ali ovo za igrace : suicide .
Odi malo probaj na neki njemacki server ili na NoMercy rifle, ako ces imat pozitivan score javi se onda 
|
Ma daj!
Mrki se samo zeza. Pa to se iz aviona vidi. Kao skup igrača smo vjerojatno jedni od najlošijih. Kada bi sastavili klan, mogli bi se nazvati .::topovsko_meso::. ili [TM], ako nije zauzeto. Ali zato imamo najmanje chitera na serveru. Imamo i najrevnije admine, najveću demokraciju, najbolju zeku i najbolje kućne (ili one u glavi) ljubimce.
Najbolje što imamo je mod. Bez previše lažne skromnosti, nitko nema tako potpun mod. Dakle, originalni PowerServer je toliko promijenjen da je to divota. Ima puno više mogućnosti u odnosu na druge. U njenu su dijelovi AWE i Extreme moda sa još nekim custom made modifikacijama. Svaka mapa je malko promijenjena u odnosu na original. Imamo najbolju antiexploit zaštitu jer je custom made. Da se potrudim, bila bi još bolja i potpunija, ali nije potrebno. Svaki igrač zna što ne smije i nikome ne pada na pamet da se pravi pametan.
Ono najbolje što imamo je zajedništvo. Mislim da ne bi bilo većih problema da sada stavim nove mape iz v1.2 (Rhine i Harbor) bez prašine i dima. Baš sam se noćas igrao i napravio to. Radio sam i neke probe da implementiram i cijeli V1.2 patch sa PB-om koji je kompatibilan sa v1.0 igračem. Što da kažem, i to se može.
Možemo što hoćemo jer imamo najbolju ekipu. Sve se možemo dogovoriti i za sve imamo rješenje.
Samo nešto o Logosoftu. To je server sa ogromnim brojem chitera, nejednakim uvjetima igranja i krajnje nekulturnim igračima. Takav je i BiHnet. Jedini server koji mi može biti uzor kao adminu je [MORK].
P.S. Na svakom serveru koji sam igrao, uz uvijet da nije bilo previše chitera i da je veza bila kulturna, imao sam pozitivan score. Ne mogu igrati rifle only servere kada igrači imaju nejednaki rate. Kao da imaju pancirku.