View Single Post
Staro 13.04.2006., 13:12   #4674
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor Sp@wN
Jesi ti kad igro na nekom jacem serveru, ajd se nekad zaleti na Funky Kitchen od TDL-a, ili na DIVAS-ov server, pa ces vidjet kak se igra. Doza ti i bas nije neko mjerilo servera. Najjaci i najbolji server na balkanu je Logosofov S&D dje igraju i najbolji igraci na balkanu. Sad o tome jel imate najbolji server ne bih htio ulazit, ali ovo za igrace : suicide .
Odi malo probaj na neki njemacki server ili na NoMercy rifle, ako ces imat pozitivan score javi se onda

Ma daj!

Mrki se samo zeza. Pa to se iz aviona vidi. Kao skup igrača smo vjerojatno jedni od najlošijih. Kada bi sastavili klan, mogli bi se nazvati .::topovsko_meso::. ili [TM], ako nije zauzeto. Ali zato imamo najmanje chitera na serveru. Imamo i najrevnije admine, najveću demokraciju, najbolju zeku i najbolje kućne (ili one u glavi) ljubimce.

Najbolje što imamo je mod. Bez previše lažne skromnosti, nitko nema tako potpun mod. Dakle, originalni PowerServer je toliko promijenjen da je to divota. Ima puno više mogućnosti u odnosu na druge. U njenu su dijelovi AWE i Extreme moda sa još nekim custom made modifikacijama. Svaka mapa je malko promijenjena u odnosu na original. Imamo najbolju antiexploit zaštitu jer je custom made. Da se potrudim, bila bi još bolja i potpunija, ali nije potrebno. Svaki igrač zna što ne smije i nikome ne pada na pamet da se pravi pametan.

Ono najbolje što imamo je zajedništvo. Mislim da ne bi bilo većih problema da sada stavim nove mape iz v1.2 (Rhine i Harbor) bez prašine i dima. Baš sam se noćas igrao i napravio to. Radio sam i neke probe da implementiram i cijeli V1.2 patch sa PB-om koji je kompatibilan sa v1.0 igračem. Što da kažem, i to se može.

Možemo što hoćemo jer imamo najbolju ekipu. Sve se možemo dogovoriti i za sve imamo rješenje.

Samo nešto o Logosoftu. To je server sa ogromnim brojem chitera, nejednakim uvjetima igranja i krajnje nekulturnim igračima. Takav je i BiHnet. Jedini server koji mi može biti uzor kao adminu je [MORK].

P.S. Na svakom serveru koji sam igrao, uz uvijet da nije bilo previše chitera i da je veza bila kulturna, imao sam pozitivan score. Ne mogu igrati rifle only servere kada igrači imaju nejednaki rate. Kao da imaju pancirku.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote