View Single Post
Staro 13.04.2006., 12:30   #59
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Ok, na kraju ispada da smo svi zahebali, neko više, neko manje.

Tomek je zahebo s tim što nije jasno naglasio da će rezultati testa biti objavljeni na PCE forumu, a ne na stranicama. Uz to nije naglasio da nije član PC Ekspert teama već da je samo forumaš.

Epox je zahebo s tim što nam nije forwardao cijeli mail nego su odmah pitali da li je Tomek član PC Eksperta što je nas navelo na burnu reakciju jer je ispalo da neko žica sampleove u naše ime.

A mi zahebali što nismo malo pričekali s cijelom stvari kako bi saznali više informacija.

Sve u svemu, nikakvog kažnjavanja neće biti, ali u interesu nam da se ovakvi nesporazumi više ne događaju. Dakle, ako planirate žicati hardver, onda to napravite na svoju ruku, bez spominjanja PC Eksperta (ili s jasnim navođenjem da se radi o forumu, da ste članovi foruma odnosno da nemate dogovor s nama kao redakcijom).

Što je najbolje, mi smo dotičnu ploču već tražili na CeBIT-u i čekamo da se osigura sample. Malo je iluzorno očekivati da će neka firma poslati sample solo entuzijastima ako već ima kontakte s medijima koji djeluju u državi. Sampleovi su ograničeni i čak se mi (kao i ostali mediji) moramo katkad trgati da nešto dobijemo.