View Single Post
Staro 13.04.2006., 08:27   #47
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
...kad mi je beren rekao za ovo ja nisam mogla vjerovati....makar, vec sma se trebla nauciti da ima svakavih idijota...ali eto, svaki puta se iznenedaim i sokiram...

i uzasno me cijela prica razljutila...onak, da sam osjecala treperenje u zelucu od bijesa:mad:

i da se mene pita...nema opravdanja i ja bih ga krivicno gonila za lazno predstavljanje...
meni je vec dosta da se preko takvih stvari prelazi šutke s poravdanjem "mladost - ludost"...ok, lik ima 20 godina!!! 20...ne 13,14 ili 15...20!!!!...pa se ja pitam u kojem tocno trenutku copvjek treba postati odgovoran za svoje postupke? i kad se moze prestati izvalciti na to da je mlad i lud? : stoopid kad? sa 22, 25, 30 45 godina? kad???

i muka mi je od toga sto u Hrvatskoj ljudi najnormalnije gledaju na krađu identiteta, intelektualnog vlasništva i svega drugoga što nije materijalno...no, to naravno govori o nasem malogradjanskom i nedozrelom mentalitetu...i daleko smo mi od zapada...jako daleko...makar volimo da se o nama govori kako imamo zapadnjacku kulturu....

sve u svemu...mislim da ovo ne bi trebalo proci bez posljedica...: giljotin
flare je offline