View Single Post
Staro 12.04.2006., 21:48   #4646
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
meni se ipak čini da niste shvatili šta sam htio reći.
ja ne govorim o "only" modu. ja govorim o nekim osnovama bon-tona.

u svakom slučaju cijenim trud svih koji sudjeluju u poslu postavljanja i održavanja cod2 servera. nisam to nikada radio, ali pretpostavljam da pojede tonu slobodnog vremena. zato admini, bravo! : goood :
znam da je teško zadovoljiti ukuse svih igrača. server je ovakav kakav je sasvim ok, a ako ja dam neku primjedbu to je samo zato što želim da bude još i bolji.
tu svakako spada i ponašanje igrača koji se napucavaju na njemu kao što je lijepo navedeno u pravilima u sticky-ju...
mislim da se i inaćenje navedenih igrača koji dođu na server tipa: "koji ste vas četvorica faktor, ja ću po svom" kada po prijašnjem dogovoru 3-4 igrača igra neki "only" mod, također može svrstati u vrijeđanje, zar ne?

pa koliko puta sam i ja uletio sa npr.garandom i nakon što me se upozori da neka šačica igrača igra RO, lijepo i kulturno uzimam rifle i deri, iako znam da će me većina opako zgaziti u DM sa puškama... slijedeću mapu se dogovorimo i idemo dalje bez prepucavanja. nikada nisam vidio onaj bezobrazluk zbog kojeg se sve ovo raspisalo.

@dautanecII: nadam se da tvoja odluka nije konačna i da si se oprostio od nas u afektu...
mymoon je offline   Reply With Quote